Masser af muligheder til boligforeninger

Gratis besøg og mulighed for at spare penge!
I en boligforening uden energibesparende løsninger, kan der ved omlægning spares mange penge i løbet af et år. Vil du vide om det også er muligt i jeres boligforening, så ring til os på 33 15 07 14 og aftal tid til en gratis gennemgang af fx trappe-, vaskeri- og kælderbelysningen hos jer. Vi gennemgår mulighederne med jer og udarbejder forslag til en energi-rigtig løsning.

Gård-, cykelskur- og portbelysning – det blir’ ikke billigere!
Lad projektøren brænde – med god samvittighed. Skift den gamle halogenprojektør ud med en ny LED-projektør med indbygget bevægels- og skumringssensor – eller sæt en stopper for urolige nætter med frygt for indbrud og hærværk. Projektøren er baseret på otte højeffektive LED-dioder, der hver har et forbrug på bare 3 watt – men effektentilsvarer et 300W halogenrør!

Besparelsespotentialet: De samlede driftsomkostninger i hele LED-projektørens levetid (60.000 timer) er bare kr. 2.460,-, hvorimod forbruget med en tilsvarende installation med halogen-teknologi beløber sig til hele kr. 31.170!

El-tjek – en god investering for køber og sælger
Vi udfører boligens el-tjek ved køb og salg af lejligheder. Vi gennemgår alle installationer og giver et samlet overblik over eventuelle fejl og mangler. Med et el-tjek følger også forslag til energibesparende nyheder samt et uforpligtende tilbud på udførelsen.

Prisen for udførelse af el-tjek ligger mellem 1.577 og til 3.327 kroner. Vederlaget afhænger af boligens samlede bygningsareal.

Efter udført el-tjek sætter vi en mærkat på el-tavlen med dato for udførelsen. Dette giver sikkerhed for såvel køber som sælger.

Hvem lukker du ind?

I etagebyggeri er en porttelefon med kamera en god tryghed, så kan I altid se, hvem det er, der gerne vil ind.
Videoovervågning, hvor billederne bliver optaget og gemt er også en mulighed. Det har en betydelig forebyggende effekt, giver tryghed og kan i givet fald hjælpe politiet med at opklare indbruddet, hvis det alligevel sker. Lad os vise løsningerne – ring på tlf. 3315 0714 og vi kommer på besøg.

Det var lidt om, hvad vi kan gøre for jer, og har I en konkret sag I ønsker tilbud på, eller har I brug for en snak om mulighederne kommer vi gerne! 
Kontakt os på tlf. 33 15 07 14.